Experience Colombia Afbeelding Experience Colombia
Experience Colombia ***
Bestemming: Colombia - Rondreizen

Experience Colombia

***

plane hotel


14 Dagen

Ontdek het best bewaarde geheim van Zuid-Amerika! Op avontuur door onverwoestbaar berglandschap, langs oude koloniale steden, archeologische vindplaatsen, onvervalste koffieplantages, Amazonewoud en kilometers parelwitte stranden. Colombia is een aaneenschakeling van pure schoonheid in natuur en een vriendelijke bevolking. Ervaar historie in de oude citadel van de piratenstad Cartagena en verlies uzelf in de Rosario-eilanden voor een uur snorkelen met koraalrif en onderwater sightseeing.



Dag 1: Amsterdam - Bogotá

Vlucht vanuit Amsterdam voor rechtstreekse vlucht naar Bogotá. Na aankomst transfer naar uw hotel. Derest van de dag is ter vrije besteding

Dag 2: Bogotá

Smaragdgroen berglandschap gehuld in ochtendnevel en het geroezemoes van de eerste stroom auto's en voetgangers in de straten. Bogotá, de charmante kosmopolitische hoofdstad van Colombia ontwaakt. U maakt een wandeling in het historische stadshart, ook wel bekend als La Candelaria. Achter de monumentale gevels van veel Spaans koloniale gebouwen met fraaie zware houten deuren en karakteristieke balkons, treft u vaak verborgen patio's en weelderige tuinen. Neem de kabelbaan of slenter kriskras omhoog door de kronkelige straatjes naar de top van Montserrat voor een prachtig uitzicht.

Dag 3: Medellin

Medellin wordt ook wel de Stad van de Eeuwige Lente genoemd vanwege het aangename voorjaarsklimaat waarmee de inwoners gezegend zijn. De charismatische stad is de tweede stad van het land en tevens het economische en culturele centrum. Plazuela de San Ignacio is een van de meest historische delen van Medellin. Hier kunt u een ritje maken met de lokale tram.

Dag 4-5: Koffieregionen El Poblado

De komende twee dagen brengt deze rondreis u naar de koffieregionen van Colombia. Een fantastische tour waarbij u de magie van de Colombiaanse koffie kunt ontdekken, het proces van het zaad tot de beker kunt bekijken en de prachtige en intense smaken kunt proeven. U bezoekt een prachtige, charmante boerderij in het zuiden van Medellin, omgeven door de natuur en imposante bergen die u de magie van Colombiaanse landschappen laten ervaren met een rit van niet meer dan 30 minuten. Daar, een typisch landhuis, waar aardige en gelukkige inwoners u als hun eigen huis zullen ontvangen. Een onvergetelijke zintuiglijke ervaring, genietend van het ongelooflijke aroma en de smaak van een van de beste koffiesoorten ter wereld. U leert over het industriële proces van koffie en hoe je de kenmerken van speciale koffie kunt herkennen. Dit alles zonder zelfs Medellín te verlaten!

Dag 6: Medellin

Na het ontbijt wordt u opgehaald en reist u naar een metrostation in de stad, waar u wordt afgezet voor een rit naar het centrum. Leun achterover en ontspan op het moderne openbaarvervoersysteem van Medellin terwijl u geniet van het uitzicht op het Andesgebergte, de stad en de rivier. U verkent deze stad te voet en komt bij verzameling beelden ontworpen door de Colombiaanse kunstenaar Fernando Botero. Verder hebt u alle tijd de bijzondere pleinen, historische kerken en het opvallende culturele huis bewonderen. Hoogtepunt is de klim dan aan boord van de kabelbaan voor een ritje naar de bergen rondom de stad. Geniet van het uitzicht terwijl u boven de stad uitsteekt en omhoog reist naar de Santo Domingo Savio-bibliotheek, een modern gebouw dat door de koning van Spanje aan de stad is geschonken. Maak op uw gemak een korte wandeling door het bibliotheekgebied. Verlaat de bibliotheek en ga naar El Pueblito Paisa in het centrum van Medellin. Bekijk hoe het leven eruit zag in Colombia, het koloniale tijdperk, terwijl je ronddoolt in het nagemaakte dorp van deze attractie met een kerk, een museum en een verzameling winkels die traditioneel Colombiaans handwerk verkopen. Na het bezoek aan El Pueblito Paisa heb u twee keuzes. De bezoekers die het optionele upgradebezoek aan Arvi Park selecteren, gaan door met een tweede kabelrit met de kabelbaan (extra kosten), of u neemt een rit terug naar hun hotel in Medellin.

Dag 7-8: Santa Marta/Tayrona National Park

Een korte binnenlandse vlucht brengt u van de bruisende straten van Medellin naar Santa Marta aan de Caribische kust in het hoge noorden. Santa Marta is de toegangspoort tot het nationale park Tayrona met zijn dichte regenwoud. Tijdens uw hike ervaart u een ongekende diversiteit aan flora en fauna, waaronder zeldzame hagedissen en leguanen. Met honderden verschillende vogelsoorten is Tayrona een waar vogelwalhalla en de verborgen baaien met ongerepte stranden geven u een onbetwist paradijsgevoel.

Dag 9: Cartagena

Slenter langs de oude vestingmuren en stadswallen van downtown historisch Cartagena, een prachtige koloniale plaats aan de Caribische kust. Voordat je het weet beland je in een wirwar van nauwe schilderachtige straatjes, met fris gekleurde koloniale huizen en pittoreske pleinen. Bezoek Monasterio de la Popa, een oud klooster uit het begin van de zeventiende eeuw. Of geniet van fraai uitzicht bij Fort San Felipe, gebouwd op San Lazaro heuvel om de stad te beschermen tegen aanvallen van piraten. Zonaanbidders kunnen luieren op Playa Blanca en de afgelopen dagen rustig de revue laten passeren.

Dag 10: Cartagena

Vandaag zult u Cartagena verkennen vanuit rode dubbeldekkerbus. Deze sfeervolle koloniale stad ligt op een weelderige locatie aan de rand van de Caribische kust en wordt beschreven als een van de mooiste plekken op aarde. Voel de zon op uw gezicht en de wind in uw haar terwijl u langs de topattracties van Cartagena vaart; bewonder de trotse gestalte van het standbeeld van Simon Bolivar; bewonder de markante monumenten van Cavite en Santiago de Cuba naast de haven; en verken het ondergrondse netwerk van tunnels bij het onheilspellende fort van het kasteel San Felipe de Barajas. U overnacht in een hotel in Cartagena.

Dag 11: Cartagena

De dag begint met een handige ophaalservice vanaf uw hotel in een van airconditioning voorziene minibus die u snel naar Barú, een kustplaats op ongeveer een uur rijden van Cartagena, brengt. Vanaf Barú, reist u speedboot naar de Rosario-eilanden voor een uur snorkelen met koraalrif en onderwater sightseeing. U gaat daarna naar het prachtige Plaza Azul op het eiland Cholon. De boottocht gaat verder naar Playa Blanca, waar de lunch wordt geserveerd naast het pittoreske strand. De lunch wordt gevolgd door een middag vrije tijd om te ontspannen in een hangmat, te zonnebaden op het ongerepte zand of te genieten van tropische cocktails (op eigen kosten).
Aan het begin van de avond bent u na een relaxte boot en bus terug in uw hotel in Cartagena

Dag 12: Cartagena

Vandaag is alweer de laatste dag van uw reis. U kunt nog een fietstour optie nemen door de oude stad van Cartagena nemen, en eindigen in de Getsemani-buurt. Overnachting in uw hotel in Cartega

Dag 13: Cartagena-Amsterdam

De ochtend is vrij te besteden en in late middage transfer de luchthaven van Cartega voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 14: Amsterdam

Aankomst op Schiphol Amsterdam waarna u terugkijkt op een fantastische reis.


Dag tot dag

Dag 1: Amsterdam - Bogotá
Dag 2: Bogotá
Dag 3: Medellin
Dag 4-5: Koffieregionen El Poblado
Dag 6: Medellin
Dag 7-8: Santa Marta/Tayrona National Park
Dag 9: Cartagena
Dag 10: Cartagena
Dag 11: Cartagena
Dag 12: Cartagena
Dag 13: Cartagena-Amsterdam
Dag 14: Amsterdam



Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Ruimbagage
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Experience Colombia 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311