Classic Costa Rica Afbeelding Classic Costa Rica
Classic Costa Rica ***
Bestemming: Rondreizen Costa Rica - Rondreis

Classic Costa Rica

***

Costa Rica is een land met een enorme diversiteit aan flora en fauna - een echte Tuin van Eden. Laat je betoveren door de tropische regenwouden, kronkelende rivieren, verlaten stranden en spectaculaire vulkanen. Deze tour combineert de hoogtepunten van Costa Rica, met ongerepte gebieden wat zorgt voor een authentiek avontuur!

Hotel o.b.v. Volgens programma



Dag 01-02 San Jose

Na aankomst in San Jose ga je op eigen gelegenheid naar het hotel en kun je al kennis maken met de stad. Het National Museum, het Goud- en Jade museum, de kathedraal, het National Theatre of de overdekte markten zijn de hoogtepunten in de hoofdstad van Costa Rica. 's Avonds om 18.00 uur is de welkomstinformatie. Op dag 2 organiseert de tourleader een stadswandeling.

Dag 03-04 Tortuguero National Park

Per bus en boot reizen we door naar Tortuguero National Park. De enorme groene- en leerschildpadden gebruiken de stranden die grenzen aan het regenwoud als nestplaats. De volgende dag ga je met je gids op pad en wie weet zie je apen, vogels, kikkers of zelfs een luiaard.

Dag 05-06 Sarapiqui

In de middag vertrekken we naar Sarapiqui, in het hart van Costa Rica's bananen gebied. Hier heb je alle tijd om per mountainbike of te paard de jungle in te trekken, of geniet rustig van alle kleurrijke vogels.

Dag 07-08 La Fortuna/Arenal Vulkaan

Een korte rit van twee uur brengt ons in Fortuna. Deze plaats ligt aan de voet van de Arenal Vulkaan en is een perfect uitgangspunt voor ontdekkingstochten. Je kunt een nachtwandeling maken rond de voet van de vulkaan, omringd door het geschreeuw van apen en het gerommel van de vulkaan, een onvergetelijk avontuur. Andere optionele activiteiten zijn raften, kanoen of paardrijden.

Dag 09-11 Monteverde

Vandaag gaan we naar het nevelwoud van Monteverde. Hier verblijf je een paar dagen om het stadje en het Forest Cloud Reserve te verkennen. Vele activiteiten zijn mogelijk, waaronder de 'Sky Walk', een wandeling over met elkaar verbonden touwbruggen onder het bladerdak van de jungle.

Dag 12-13 Quepos

We rijden zuidwaarts en komen 's middags in Quepos aan. Dit dorpje aan de kust van de Stille Oceaan is een uitstekende plaats waar je achterover kunt zitten om te genieten van de zon, zee en jungle. In het park zijn er een heleboel mogelijkheden voor geweldige wandelingen waarbij je van spectaculaire uitzichten kunt genieten. Houd ook je ogen open voor de fauna die je hier aantreft: varierend van apen tot een van de vele vogelsoorten. Waterliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de vele watersporten als zwemmen, kajakken, zeilen en surfen. Verken 's avonds het geweldige nachtleven.

Dag 14-15 San Jose

Terugkeer naar San Jose voor een laatste gezellige avond en nacht in deze sfeervolle stad om afscheid te nemen van je reisgenoten of nog even lekker shoppen op een van de kleurrijke marktjes.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Excursies en sightseeing volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Vaccinaties Maaltijden Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Classic Costa Rica 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311