Honduras en Nicaragua Afbeelding Honduras en Nicaragua
Honduras en Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Honduras - Cultuur en Natuur

Honduras en Nicaragua


Deze reis begint in Honduras en voert u langs de hoogtepunten van de Maya Cultuur, een scala aan nationale parken, koloniale steden en het vulkanisch gebied in Nicaragua. De reis eindigt in Managua in Nicaragua.

Rondreis o.b.v. Logies ontbijt



Honduras en Nicaragua

minimum deelname - 2 personen

Deze reis begint in Honduras en voert u langs de hoogtepunten van de Maya Cultuur, een scala aan nationale parken, koloniale steden en het vulkanisch gebied in Nicaragua. De reis eindigt in Managua in Nicaragua.

Routebeschrijving

Dag 1 San Pedro Sula

Aankomst op de luchthaven van San Pedro Sula. Transfer naar uw hotel.

Overnachting in San Pedro Sula.

Dag 2 San Pedro Sula - Copan

De verloren stad van Copan is een van de schitterendste in de Maya-wereld. U vertrekt vandaag naar het schilderachtige bergstadje in de buurt van de ruines. Vrije tijd in de middag om het stadje met zijn geplaveide straatjes te verkennen.

Overnachting in Copan

Dag 3 Copan

Na het ontbijt kunt u het legendarische archeologische park van Copan bezoeken op een korte 20 minuten lopen van Copan. Voor uw bezoek kunt u een lokale gids inhuren of genieten in uw eigen tempo. Het park bestaat uit twee locaties, de ruines en de graven. Geniet van de 63 treden tellende trap met meer dan 2500 hierogliefen en meesterlijk gesneden Stella.

Overnachting in Copan.

Dag 4 Copan - Lake Yojoa - Cerro Azul Meambar National Park

Transfer naar de Yojoa Lake. Dit is een paradijs voor vogelliefhebbers. Ongeveer 400 van de 700 soorten in Honduras geregistreerde soorten verblijven in de omgeving van dit meer. U bezoekt de indrukwekkende Pulhapanzak Waterval voor het bereiken van de idyllische bezoekers lodge van Cerro Azul Meambar.

Overnachting in Cerro Azul Meambar. .

Dag 5 Cerro Azul Meambar National Park

Vandaag verkent u de prachtige tropische bossen van de Cerro Azul Meambar National Park. Afhankelijk van uw conditie, zullt u wandelen naar de overgangszone tussen het tropisch regenwoud en het tropische nevelwoud en genieten van een indrukwekkend uitzicht op het meer.

Overnachting in Cerro Azul Meambar.

Dag 6 Cerro Azul Meambar- Comayagua - Valle de Angeles - Tegucigalpa

Na het ontbijt transfer naar Tegucigalpa. U rijdt door een aantal van de meest fascinerende landschappen in Honduras. Onderweg bezoek aan Comayagua met zijn koloniale erfgoed en Valle de Angeles, het beroemde Nationaal Handicraft Centre.

Overnachting in Tegucigalpa.

Dag 7 Tegucigalpa - Leon

U steekt de grens over naar Nicaragua. Na een interessante tocht bereikt u Leon bereiken in de namiddag.

Overnachting in Leon.

Dag 8 Leon - Managua - Granada

Stadstoer Leon, de oude hoofdstad van Nicaragua en een bezoek aan de huidige hoofdstad Managua. Vervolgens naar Granada.

Overnachting in Granada.

Dag 9 Masaya Vulkaan - Granada

Stadstour in Granada met een veelvoud aan koloniale gebouwen. Vervolgens rijdt u naar het Vulcano Masaya Nationaal Park waar u kunt genieten van een adembenemende uitzicht.

Overnachting in Granada

Dag 10 Granada - Ometepe

Na het ontbijt gaat u per boot naar het eiland Ometepe. Ometepe is een ongelooflijke eiland gelegen in het meer van Nicaragua. Het meer is gevormd door twee vulkanen, Concepcion, een slapende vulkaan en de Maderas een uitgedoofde vulkaanbos.

Overnachting op Ometepe Island.

Dag 11 Ometepe

Wandeling in de buurt van de vulkaan Maderas en kennismaking met het lokale leven op het platteland. De middag wordt doorgebracht op het Santo Strand Domingo.

Overnachting op Ometepe Island.

Dag 12 Granada - Managua

Transfer naar Managua voor uw vlucht. Einde van het programma.

Inclusief

 Vlucht Amsterdam - San Pedro Sul v.v.

 11 overnachtingen op basis van logies en ontbijt

 Entreegelden Nationale Parken en excursies volgens programma

 Gids

 BTW en Toeristenbelastingen

Exclusief

 Persoonlijke uitgaven en tips

 Verzekeringen

Optioneel

Tegen een geringe meerprijs kunt u op Roatan verblijven i.p.v. Utila. Neem contact op verdere informatie.

Vluchtinformatie

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Er zijn geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Honduras. De beste en goedkoopste verbindingen zijn via de Verenigde Staten met Delta Airlines met een overnachting op de uitreis in Atlanta, of met KLM via Panama met een overnachting in Panama Stad. In overleg met u zoeken wij naar de beste route voor uw reis.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders is geen visum vereist. Als u via de Verenigde Staten reist, dient u een Visa Waiver aan te vragen. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen, dat ze over het juiste visum beschikken om te reizen naar elk land op zijn of haar route.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Honduras en Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311