8 dagen Fly Drive Ontdek Onvergetelijk Oman Off Road Afbeelding 8 dagen Fly Drive Ontdek Onvergetelijk Oman Off Road
8 dagen Fly Drive Ontdek Onvergetelijk Oman Off Road
Bestemming: Rondreizen Oman - Rondreizen

8 dagen Fly Drive Ontdek Onvergetelijk Oman Off Road


U reist met een gewone personenauto door Oman en komt langs de meest interessante bezienswaardigheden. De route die wij uitstippelden is prima te begaan. Verharde 2-baans wegen en uitstekende snelwegen. U reist tegen de wijzers van de klok in. Van Muscat naar Nizwa en daarna naar de Wahiba Sands voor een overnachting in een tentenkamp , inclusief transfer naar het kamp. Dan via Sur weer terug naar de hoofdstad.

Fly and Drive o.b.v. Volgens programma



8-daagse Fly Drive Ontdek Onvergetelijk Oman off road per 4x4 drive

Bent u een beetje avontuurlijk aangelegdDan is deze 8-daagse self drive langs de mooiste highlights van Oman de ultieme manier om Oman te verkennen. Ontdek de magische hoofdstad Muscat, verken het prachtige en veelzijdige landschap van Oman, verblijf in de kampen in het schitterende duinlandschap van Wahiba, reis langs interessante bezienswaardigheden en bezoek Ras Al Jinz Turtle Reserve. Kortom, met dit veelzijdige programma ontdekt u in korte tijd onvergetelijk Oman.

Enkele highlights van het programma

  • Self Drive-reis door de mooie, gevarieerde landschappen waar Oman bekend om staat.
  • Verblijf, naast hotels, ook in traditionele en unieke (tenten)kampen in de woestijn en de bergen, een unieke ervaring gegarandeerd!
  • Ontdek de magische hoofdstad Muscat en bezoek verschillende bezienswaardigheden, zoals de Grand Mosque en Bait Al Zubair Mueseum.
  • Huurauto incl. CDW, persoonlijke ongevallenverzekering en kilometers volgens programma.

Dag-tot-dagprogramma

Dag 1: aankomstdag - Ahlan Wa Sahlan! Welkom in Oman!

Ahlan wa Sahlan! Welkom in Oman! Aankomst op de internationale luchthaven Muscat. Onze lokale vertegenwoordiger zal u ontvangen in de wachtruimte/aankomsthal en hartelijk welkom heten. U herkent hem aan een naambordje met uw naam. Vervolgens wordt u per prive-transfer (voorzien van airco) naar uw hotel in Muscat gebracht voor uw eerste overnachting. Tijdens deze korte rit naar uw hotel krijgt u al een goede eerste indruk van deze schone en groene hoofdstad van Oman. Bij aankomst in uw hotel checkt u in en heeft u wat tijd voor uzelf (Check-in tijd is 14.00 uur). U verblijft deze eerste overnachting in 4* Al Falaj Muscat Hotel o.b.v. logies (of vergelijkbaar).

Dag 2: Batinah & doorkruising Hajjar-gebergte (Muscat-Nakhl-Wadi Bani Awf-Bilad Sait-Hail al Shas)

In de ochtend (rond 09:00 uur) heeft u een meet & greet met een gids in uw hotel, waar hij de 4x4 drive aan u zal overdragen. U zult worden voorzien van een gedetailleerde routebeschrijving, kaarten, rij-instructies en een briefing krijgen over de route en praktische informatie. Tevens heeft u gelegenheid al uw vragen te stellen, zodat u goed voorbereid op pad gaat.

Vandaag is het meteen een van de meest interessante (en misschien ook langste dagen) van uw reis door Oman. U volgt de route langs de prachtige Batinah kust om vervolgens het Hajjar-gebergte te doorkruisen en daarna langs de prachtige forten van Nizwa te reizen. Terrasvormige landbouw en mooie bergdorpjes komen aan u voorbij en bieden u een prachtig uitzicht op het afwisselende landschap. De vruchtbare Batinah kust is bezaaid met prachtige stranden, oude forten, pittoreske vissersdorpjes en plaatsen, die beroemd zijn om hun kamelenraces en stierengevechten. De stad Nakhl ligt in een afgelegen vallei onder de verheven massa van het Jebel Nakhl-gebergte.

Het Nakhl fort

Een bezoek aan het Nakhl Fort is de moeite waard. Het fort is 350 jaar oud en is gelegen in een kloof, omgeven door een bergenclave. In 1990 is de restauratie begonnen met behulp van traditionele bouwmaterialen en antieke meubels. Van de gebeeldhouwde hoofdpoort wordt geschat dat deze dateert uit de jaren 1830, uit de regeerperiode van Sayyid Said bin Sultan.

In de berggebieden van Oman wordt ook de Omaanse honing geproduceerd. U vervolgt de tocht verder opwaarts via de Westelijke zijde van het Hajjar-gebergte, met een hoogte boven 2000 meter. Onderweg kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de prachtige dorpjes met terrasvormige landbouw en het uitzicht op de Bilad Sait-berg. De tocht brengt u uiteindelijk bij Hail Al Shas.

Deze nacht brengt u door in Hail Al Shas - gelegen op 1400 meter boven de zeespiegel. U verblijft in een prachtig kamp, The View Camp (of vergelijkbaar) met een even zo mooi uitzicht! Tijdens uw overnachtingen in Hail al Shas is ontbijt en diner inbegrepen.

Opmerking:

Mocht u het liever iets minder avontuurlijk maken en liever niet via Wadi Bani Awf en Bilad Sayt de bergen doorkruisen, dan is er ook een rustigere alternatieve route. U kunt ook de plaats Rustaq verkennen en vervolgens naar via de snelweg naar Hail Al Shas rijden via de snelweg.

Dag 3: Forten & Hajjar Gebergte (Hail Al Shas- Bahla-Jabreen-Wadi Ghul-Jebel Shams-Hail Al Shas)

Forten en kastelen zijn de meest opvallende culturele bezienswaardigheden van Oman. Samen met de torens en de imposante stadsmuren zijn zij van oudsher gebruikt als defensieve bastions of uitkijkpunten. Er wordt geschat dat er meer dan 500 forten, kastelen en torens zijn in Oman. U kunt vandaag een bezoek brengen aan een aantal van deze bijzondere bouwwerken. Het meest interessant zijn de forten en kastelen die het meest opmerkelijk en opvallend zijn in hun architectuur en stijl.

Het Bahla Fort en het Kasteel van Jabreen

Onderweg kunt u stoppen voor foto's (of indien geopend een bezoek brengen) van het Bahla Fort, een VN-World Heritage locatie. Het is helaas nog steeds niet officieel geopend op alle dagen en vaste openingsdagen zijn niet bekend. Bahla is ook bekend om zijn handgemaakte aardewerk. Het fort en de nederzetting, een met modder/leem-ommuurde oase in de Omaanse woestijn, dankt zijn welvaart aan de Banu Nebhan-stam (Nabahina). Deze stam domineerde van de 12e tot het einde van de 15e eeuw de centrale Omani-regio en maakte van Bahla hun hoofdstad. Bahla was het centrum van het Ibadism (een tak van de islam), waarop de oude Omaanse Imamates zijn gebaseerd en wiens invloed in heel Arabie, Afrika en daarbuiten kan worden herkend.

U vervolgt uw rit naar het kasteel Jabreen. Gebouwd als een verdedigingsbolwerk is de Jabreen misschien wel de mooiste van de Omani kastelen. Het kasteel heeft kerkers, gangen, kamers en plafonds versierd met fijn houtsnijwerk en schilderijen. Dit kasteel is zo bijzonder vanwege de inscripties en frescos waarmee de kamers gesierd worden. De plafonds van het kasteel zijn gedecoreerd met schilderijen en inscripties uit het islamitische tijdperk. De deuren zijn prachtig ingesneden/bewerkt. Al deze architectonische details maken het kasteel van Jabreen een authentieke expressie van het pure Omani vakmanschap.

Al Hamra & Jebel Shams

Vervolgens gaat u verder richting het Hajjar-gebergte. De tocht start via het westen van de Hajjar-gebergte. Het gebergte stijgt boven 2000 meter en kan al vanaf ver worden gezien. U kunt stoppen bij Al Hamra, waar 400 jaar oude lemen huizen nog staan en en ook bewoond worden. Het bergdorp Misfah met de authentieke stenen woningen en het boerendorp Wadi Ghul met zijn landbouwterrassen kan ook worden bezocht. Daarnaast is de Wadi Nakhr-kloof een van Oman's grootste natuurwonderen.

De tour vervolgt zich over Jebel Shams (de berg van de Zon) met de hoogste piek in Oman, op een hoogte van 3010 meter, en met een spectaculair uitzicht op de omgeving. Jebel Shams is de thuisbasis van de lokale wevers van zware wollen tapijten in opvallende en geometrische zwart, rood en bruine designs. Onderweg ontdekt u kleine dorpjes verscholen in de bergen terwijl u langzaam de steile en bochtige weg omhoog klimt.

Daarna keert u terug naar Hail Al Shas voor uw laatste overnachting in The View Camp, waarbij diner en ontbijt zijn inbegrepen.

Dag 4: Nizwa & Wahiba Sands (Hail Al Shas-Nizwa-Wahiba Sands)

Nizwa

Vandaag rijdt u naar Nizwa, de oude hoofdstad van Oman. Nizwa was de geboorteplaats van de islam in Oman. Een bezoek aan het fort van Nizwa en de Nizwa Souq zijn zeker de moeite waard. Het 17e eeuwse fort en de souq zijn beroemd om de zilveren sieraden en vormen de belangrijkste bezienswaardigheden van Nizwa. Daarnaast is ook een bezoek aan de lokale veemarkt/veiling populair en interessant. Deze vindt iedere vrijdag plaats.

Naast Nizwa ontdekt u vandaag ook de fascinerende verscheidenheid van het landschap van Oman: van de duinen van Wahiba naar groene wadi's tot aan mooie oase-stadjes. De rit voert u door een dwarsdoorsnede van het typisch Omaanse landschap: droge gronden, groene wadis en oase-dorpen.

Na het passeren van de stad Ibra (waar elke woensdag een speciale souq voor vrouwen is) doemen de prachtige zandduinen op aan uw rechterhand wanneer u verder rijdt.

Aan de landzijde van de grote bergachtige ruggengraat van het Sultanaat van Oman vormt een reeks van grenssteden; de overgangszone tussen de nomadische en de gevestigde inwoners. In en langs de duinen leven ongeveer 3000 bedoeienen die behoren tot verschillende stammen en vooral leven van het hoeden van geiten en kamelen. Onderweg kunt u stoppen bij een bedoeienenhuis en kennismaken met deze gastvrije mensen, die u met plezier laten proeven van Omaanse Kahwa en dadels.

Wahiba Sands

Vanuit het zuiden van het Oostelijke Hajjar-gebergte tot aan de Arabische Zee liggen de uitgestrekte, indrukwekkende Wahiba Sands, ookwel de zee van zand genoemd. Wahiba strekt zich over een lengte van bijna 200 kilometer en een breedte van ongeveer 100 kilometer. De duinen wisselen in kleuren en in hoogten tot aan 100-150 meter. Door de magische uitstraling is het de perfecte plek voor zowel de avonturiers als natuurliefhebbers.

Als het u lukt om vroeg te arriveren, dan kunt u bij aankomst genieten van een spectaculaire zonsondergang over de duinen! Ook wanneer u deze net mist, geniet u zeker van de unieke ambiance en het BBQ-diner.

U verblijft deze nacht in Wahiba Sands in het 1000 Nights Camp of in Arabian Oryx Camp (of vergelijkbaar). Diner en ontbijt zijn inbegrepen.

Dag 5: Wadis, Dhows & Schildpadden! (Wahiba Sands-Wadi Bani Khalid-Ras al Jinz)

Wanneer u vroeg opstaat in de ochtend heeft u de kans om de duinen te voet te verkennen of om gewoon ontspannen te kijken naar de veranderende kleuren van de duinen in de opkomende zon. Daarna is het tijd om uw weg te vervolgen naar eindpunt Ras Al Jinz.

Wadi Bani Khalid

Linksaf gaand, neemt u eerst de kronkelende weg naar Wadi Bani Khalid. Deze Wadi heeft een aantal prachtige bergformaties en landschappen. De wandeling naar de wateren van Wadi Bani Khalid is erg interessant en voert u langs falaj (kleine irrigatiekanalen), mangobomen en andere tropische gewassen. De boeren in dit gebied zijn er, ondanks de ruige terreinen, in geslaagd om het land aan de voet van de bergen vruchtbaar te maken en met behulp van de waterstromen de gewassen te irrigeren. Dit kan ook een verfrissend bezoek worden wanneer u hier een duik neemt in het verkoelende water.

Jalan Bani Bu Ali & Jalan Bani Bu Hassan

Wanneer u weer landinwaarts keert, vindt u een aantal van de minder bezochte steden van Oman. Jalan Bani Bu Hassan en Jalan Bani Bu Ali; de steden bestaan uit een verzameling van wachttorens, oude versterkte huizen, forten en afbrokkelende oude muren.

In Jalan Bani Bu Hassan kunt u (alleen van buiten) de 200 jaar oude moskee met 52 koepels te zien. U kunt ook de ruines van een enorm, oud fort bewonderen. Het fort behoorde tot een krachtige Omaanse tribalfamilie. De gravures in de deuren zijn typerend voor die in het grootste gedeelte van Arabie. U rijdt vervolgens langs de onaangetaste en ruige kusten van de oostkust van centraal Oman, met een uitzicht op de ongerepte en adembenemende landschappen: het woestijnachtige achterland, de typerende vissersdorpjes en rustige gebieden waar u goed vogels kunt spotten.

Ras Al Jinz Turtle Reserve

Wanneer u eenmaal aangekomen bent in Ras Al Jinz kunt u inchecken in het Ras al Jinz Turtle Reserve. U verblijft hier 1 overnachting op basis van logies ontbijt.

Ras Al Hadd is de plaats waar de eerste zonsopgang van het gehele Arabische Schiereiland wordt waargenomen. Het aangrenzende Ras al-Jinz herbergt een van de grootste broedgebieden voor groene schildpadden in de Indische Oceaan. Een uitzonderlijk hoge hoeveelheid schildpadden nestelt hier elk jaar, waarvan gemiddelde zo'n 30.000 schildpadden zich alleen al nestelen op de stranden van Ras al-Jinz. De Turtle Reserve opent s nachts (21:00) evenals in de vroege ochtend (04:00) voor publiek om te observeren hoe de schildpadden zich nestelen op het zand en met wat geluk kunt u enkele van deze prachtige schepsels van moeder natuur kunnen spotten. Houd er rekening mee dat het maken van foto's enkel is toegestaan in de ochtend en van een afstand om het broedproces van de schildpadden te respecteren en niet te verstoren.

Optioneel: Desert Crossing (tegen een toeslag bij te boeken)

Een Bedoeienengids staat voor u klaar in het woestijnkamp om met u de woestijn over te steken. U rijdt langs de Wahiba Sands achter de gids aan om Qihad te bereiken. Hier zal uw gids afscheid van u nemen en kunt u vervolgens de ontdekkingstocht voortzetten. Vervolgens rijdt u langs de kustweg via Al Ashkharah terug naar Ras Al Jinz.

Opmerking: wanneer u de voorkeur geeft aan de optionele Desert Crossing onder begeleiding van een gids, dan is het bezoek aan Jalan Bani Bu Hassan en Jalan Bani Bu Ali steden niet altijd mogelijk (i.v.m. de tijd) en het bezoek aan Wadi Bani Khalid zal moeten plaatsvinden op de vorige dag.

Dag 6 - Vanuit Ras al Jinz langs de kust naar Muscat (Ras Al Jinz-Qalhat-Wadi Tiwi-Sink Hole-Muscat)

Deze dag staat een lange en spannende rit naar Muscat op het programma. Met een prachtig uitzicht op de wateren van de Arabische Zee aan de ene kant en de imposante rotsen aan de andere kant is dit een indrukwekkende rit langs de lange kustlijn.

Ayja

Voordat u verder gaat naar Sur kunt u eerst een bezoek brengen aan het dorp Ayja, een klein stadje aan de andere kant van Sur, heel charmant met schilderachtige huizen aan beide zijden van de smalle steegjes. Geiten en schapen zwerven door de smalle straatjes. Dit pittoreske dorpje is echt een bezoekje waard.

Sur

U kunt bij de kustplaats Sur stoppen voor een snel en kort bezoek. Sur is van historisch belang. De dhows vertrokken vanuit Sur naar India en andere landen. Veel van de rijke mensen in Oman komen uit Sur, wat u kunt zien aan het grote aantal ruime herenhuizen langs de kust. Wanneer u verder rijdt naar Sur kunt u een Dhow-werf bezoeken (hoewel in de afgelopen tijd, helaas het aantal dhows wat gebouwd wordt erg klein is, waardoor deze activiteit niet gegarandeerd kan worden).

Qalhat & de wadis

Een paar kilometer verderop liggen de ruines van Qalhat, een van de oudste steden en zeehavens in Oman. Echter, alleen de resten van de stadsmuren zijn vandaag de dag nog zichtbaar. U kunt een fotostop nemen bij de ruines van het graf van de heilige dame, Bibi Miriam, gevestigd hoog bovenop de klif.

Niet ver weg ligt een andere pittoreske wadi: Wadi Tiwi. Een wandeling door de smalle wegen leidt u naar de weelderige plantages en poelen met helder, fris water. Wadi Shaab is een wadi tussen de kliffen, waar normaal gesproken ook water in staat. U vervolgt de rit en stopt vervolgens bij het witte zandstrand Fins waar u kunt genieten van het uitzicht en mooie foto's kunt maken. De volgende stop maakt u bij de Bimah Sinkhole, een spectaculaire kalkstenen krater met blauwgroen water op de bodem.

De tocht vervolgt zich naar Muscat, waar u de komende 2 nachten zult gaan verblijven. U verblijft weer in het Al Falaj Hotel (of vergelijkbaar). Ontbijt tijdens uw verblijf is inbegrepen.

Dag 7: Magisch Muscat

Deze dag heeft u de gelegenheid Muscat, de indrukwekkende hoofdstad van Oman, te verkennen. Muscat is een mooie, schone stad met een unieke mix van oude en moderne stijlen en gelegen temidden van een doolhof van bruine geplooide bergen, omgeven door de Arabische Zee. De stad heeft een indrukwekkende ontwikkeling ondergaan in de afgelopen twee/drie decennia, maar het is nooit zijn trots op het bijzondere historische erfgoed en de cultuur verloren.

U zult de tour beginnen met een bezoek aan de Grote Moskee, een architectonisch wonder en misschien wel de nieuwe mijlpaal van de stad.

Belangrijke info voor een bezoek aan de Grote Moskee:

  • De Grote Moskee is alleen geopend van zaterdag - woensdag en van 08:00-11:00 uur.
  • Vrouwelijke bezoekers die de moskee willen bezoeken, dienen zicht strikt aan de kledingvoorschriften te houden. Dat betekent: verplicht het hoofd met sjaal te bedekken en geen korte broeken, mouwloze kleding te dragen. Uw lichaam dient volledig bedekt te zijn.
  • Mannelijke bezoekers moeten een lange broek dragen.

U zult uw rit vervolgen door het gebied van de overheid, waar u een aantal moderne gebouwen met een vleugje van de islamitische architectuur kunt zien.

Ook het oude Muscat is een bezoek waard, het is het meest charmante deel van de stad. In de avond kunt u een bezoek brengen aan het Bait Al Zubair Museum. Met een verscheidenheid van tentoonstellingen, moderne displays en de uitgebreide informatie biedt het museum een echte kijk op het rijke erfgoed en de rijke cultuur van Oman.

Ook een fotostop bij het prachtige Al Aalam Palace (de officiele residentie van Sultan Qaboos) mag deze dag niet ontbreken. Het paleis wordt geflankeerd door de twee Portugese forten Mirani & Jalali.

Een andere aanrader is een bezoek aan de betoverende Muttrah Souq met zijn smalle overdekte steegjes waar de exotische geuren van specerijen, koffie, oude middeltjes en verleidelijke parfums de lucht vullen en u meevoeren in deze unieke belevenis.

In de avond van dag 7 komt de lokale vertegenwoordiger weer bij u langs in het hotel om de 4x4 drive bij u op te halen of u kunt de sleutel achterlaten bij de receptie van het hotel. U kunt daarna nog even heerlijk nagenieten van alle indrukken en ervaringen die u in Oman heeft opgedaan.

Dag 8: de dag van uw vertrek

Het einde van de reis is helaas weer in zicht gekomen en deze dag is het moment aangebroken dat u het onvergetelijke Oman gaat verruilen met uw thuisbestemming. Afhankelijk van uw vluchtschema heeft u deze dag nog tijd ter vrije besteding. U wordt bij het hotel opgehaald voor uw transfer naar de luchthaven van Muscat voor uw terugvlucht.

Belangrijke informatie

  • De route kan onderhevig zijn aan veranderingen op basis van aankomst- en vertrektijden.
  • Forten & Musea zijn over het algemeen gesloten op vrijdag en zaterdag en op alle nationale feestdagen. Uw lokale gids kan u verder informeren over de exacte details.
  • Het reisschema en de bezoeken zijn aan verandering onderhevig en afhankelijk van vertragingen veroorzaakt door grensformaliteiten (indien aanwezig), evenals weer, verkeer of andere elementen. Wanneer er sprake is van overmacht kan het programma deels gewijzigd worden om u een zo optimaal mogelijk reisprogramma te kunnen bieden in alle opzichten. In dergelijke gebeurtenissen wordt er naar gestreefd een gelijkwaardige alternatieve route of verblijf te bieden voor uw reis.

Reisdocumenten & Visum:

Om naar Oman te kunnen reizen dient u te beschikken over een Nederlands paspoort dat tot minstens 6 maanden na vertrek geldig is. Voor reizen naar Oman is een visum verplicht. Heeft u een andere nationaliteit of een ander paspoort/grensdocumentInformeert u dan voor vertrek goed bij de ambassade naar de benodigde reisdocumenten en visa.

Bij aankomst kan eenvoudig een visum worden gekocht op het vliegveld of bij de grensovergangen. Een visum hoeft dus niet altijd van te voren aangevraagd te worden bij de ambassade.

Visum:

  • Een single entry visum kost ongeveer Omani Rial 5,- (ca. 9,-) per persoon. Dit visum is geldig voor een verblijf van maximaal 10 dagen.
  • Wilt u langer in Oman blijvenVoor een verblijf van maximaal 1 maand kost een visum Omani Rial 20,- (ca. 36,-) per persoon.
  • Bezoekt u Oman met een cruiseSpeciaal voor cruisepassagiers zijn visa gratis tot een verblijf van maximaal 48 uur.
  • De kosten voor meerdere bezoeken aan Oman, bedragen Omani Rial 5,- (ca. 9,-) per bezoek.

Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Voor de meest recente informatie adviseren wij contact op te nemen met de ambassade van Oman in Nederland via:

Ambassade van Oman

info@embassyofoman.nl tel: 070-3615800 fax: 070-3605364 website: www.rop.gov.com



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

8 dagen Fly Drive Ontdek Onvergetelijk Oman Off Road 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311