Fly Drive Kastelen van Royal Deeside Afbeelding Fly Drive Kastelen van Royal Deeside
Fly Drive Kastelen van Royal Deeside ***
Bestemming: Rondreizen Schotland - Fly Drive Schotland

Fly Drive Kastelen van Royal Deeside

***

plane hotel car


5 Dagen

Uniek aan Schotland is, dat waar u ook gaat, er altijd wel een kasteel in de buurt is. De dramatische kastelen van Schotland zijn beeldbepalend en maken deel uit van het Schotse landschap, net zoals de Lochs, het ongerepte groene landschap en de statige bergen. Schotland telt meer dan 3000 kastelen. Vele daarvan zijn adembenemend mooi, zoals Edinburgh Castle.

Edinburgh


Edinburgh is al eeuwen de hoofdstad van Schotland daarnaast is het nog steeds de belangrijkste stad van het land. De stad ligt aan de oostkust van Schotland aan de Firth of Forth die uitkomt in de Noordzee. Het oude historische centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco.


Edinburgh Castle, zonder meer het beroemdste en belangrijkste kasteel in Schotland, ligt hoog boven de gelijknamige hoofdstad. Het complex herbergt de Crown Jewels, de Stone of Destiny en Mons Meg.



Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1: Amsterdam - Edinburgh - Edinburgh Castle

Vandaag vliegt u per rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Edinburgh, waar u de huurauto in ontvangst neemt. U hierna naar uw hotel . De rest van de dag kunt u besteden aan een bezoek aan Edinburgh en Edinburgh Castle.

Overnachting in Edinburgh of omgeving

Dag 2: Culloden Battlefield & Brodie Castle

U start vandaag uw de dag met een bezoek aan het Culloden Battlefield waar u in het bezoekerscentrum alles te weten zult komen over slag om de Schotse onafhankelijkheid. Daarna rijdt u naar Brodie Castle, één van Schotlands belangrijkste historische overblijfselen. Het 16e eeuwse kasteel staat vol met prachtige antieke meubels, schilderijen en keramiek. Op uw route richting Inverness en Loch Ness rijdt u door het grootste nationale park in het Verenigd Koninkrijk, Cairngorms National Park. beroemd om zijn ongerepte schoonheid en inheemse Schotse dieren. Dit gebied van natuurlijke wildernis is ook de thuisbasis van vijf van de zes hoogste bergen in Schotland.

Overnachting in Inverness of omgeving

Dag 3: Crathes Castle & Drum Castle

Vandaag bezoekt u twee oude kastelen. Als eerst gaat u naar het historische Crathes Castle, dat omgeven is door een schitterende tuin. Daarna staat Drum Castle op het programma. Dit prachtige kasteel is de toegangspoort tot de 'koninklijke' Royal Deeside.

Overnachting in Aberdeen of omgeving

Dag 4: House of Dun & Kirriemuir

Vandaag rijdt u richting de kust waar het House of Dun & Montrose natuurreservaat ligt. Dit is een prachtig 18e eeuws Georgiaans landhuis met schitterende tuinen. Daarna rijdt u naar het huis waar JM Barrie' geboren is, een bekende Schotse schrijver (van o.a. Peter Pan).�

Overnachting in Edinburgh of omgeving

Dag 5: Edinburgh en terugreis

Uw rondreis eindigt vandaag. Afhankelijk van de vertrektijd van uw terugvlucht kunt u nog tijd besteden in de hoofdstad Edinburgh. Daarna rijdt naar de luchthaven en levert u de huurauto in. Vervolgens gaat u per rechtstreekse vlucht weer terug naar Nederland.



Hotels

Best Western Kings Manor

Deze accommodatie ligt op 7 minuten lopen van het strand. Dit door een familie beheerde hotel in Edinburgh biedt gratis WiFi, een zwembad van 20 meter en een fitnessruimte. Het strand Portobello ligt op slechts 10 minuten lopen van het gebouw. Het treinstation ligt op 5 minuten lopen van het hotel. Als gast van het Kings Manor kunt u gebruikmaken van de Fountain Spa Leisure Club, die een sauna, een stoomcabine en een suite voor schoonheidstherapie heeft. Er is ook een spabad en een tennisbaan aanwezig. Het Best Western Kings Manor heeft ruime kamers met een eigen badkamer, satelliettelevisie en 24-uursroomservice. De kamers beschikken tevens over een welkomstpakket met thee en koffie. Het Kings Manor wijdt zich aan een ecologisch verantwoorde bedrijfsvoering en promoot het milieuvriendelijk toerisme. Het Lauders Restaurant biedt een traditioneel menu. Daarnaast biedt het hotel een bar en een informele bistro. ´s Ochtends kunt u een volledig Engels of een continentaal ontbijt nuttigen. Het Best Western Kings Manor bevindt zich op 15 minuten rijden van het stadscentrum en biedt gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. De bushalte voor het hotel biedt een goede verbinding met het stadscentrum. Reviews: 8.5

Holiday Inn Aberdeen West

Dit moderne en stijlvolle hotel ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Aberdeen en de internationale luchthaven van Aberdeen. Het biedt de beste en nieuwste voorzieningen en voorzieningen van Holiday Inn. Het hotel serveert 24 uur per dag eten en drinken 24 uur per dag. Er is Luigi's Italiaans restaurant, de ontspannende Glentanar-loungebar, de themabar Scots Corner, de roomservice 24 uur per dag en een volledige conferentie- en banketfaciliteit. Het hotel heeft ook een fitnessruimte, een sauna en een schoonheidssalon. De kamers zijn verzorgd ingericht en beschikken over een 2-persoonsbed of 2 enkele bedden en een sofabed. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Reviews: 8.9

The Royal Highland Hotel

Het gezellige, gastvrije hotel beschikt over 2 restaurants en gratis parkeergelegenheid. De Royal Highland is gunstig gelegen ten opzichte van de activiteiten en bezienswaardigheden in Inverness en de Highlands eromheen. De luchthaven is in slechts 15 minuten rijden te bereiken. Café The Gallery serveert traditionele maaltijden en in restaurant Ash kunt u genieten van een � -la-cartemenu. De gerechten worden bereid met lokale ingrediënten, zoals vis uit meren en rivieren in de buurt. De kamers van The Royal Highland hebben een prachtig interieur met traditionele meubels en hoge plafonds. Ze zijn voorzien van satelliet-tv en thee- en koffiefaciliteiten. Reviews: 8.0

Holiday Inn Edinburgh City West

Dit moderne hotel op een rustige locatie is goed bereikbaar met de bus vanaf het stadscentrum op 3 km afstand. Het hotel ligt op 8 km van de luchthaven van Edinburgh en biedt gratis parkeergelegenheid en kamers met airconditioning. Het Holiday Inn Edinburgh City West ligt op minder dan 4 km van het treinstation Edinburgh Waverley. De musea de Scottish National Gallery of Modern Art en de Dean Gallery liggen op ongeveer 1,5 km afstand. De kamers van het Holiday Inn Edinburgh bieden uitzicht over de stad of de natuur van de Pentland Hills. Het restaurant serveert internationale gerechten tegen gunstige prijzen. De bar/lounge serveert de hele dag door maaltijden en drankjes. Hier vindt u tevens een grote televisie waarop u live sportevenementen kunt volgen. Het hotel biedt 24-uursroomservice. De kamers zijn verzorgd ingericht en beschikken over een 2-persoonsbed of 2 aparte bedden en een sofabed. Reviews: 8.3



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar Edinburgh v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • 4 overnachtingen in comfortabele 3- of 4-sterren hotels inclusief dagelijks ontbijt
  • Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Fly Drive Kastelen van Royal Deeside 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311