Extremadura  Andalusie   Castila La Mancha Afbeelding Extremadura Andalusie Castila La Mancha
Extremadura Andalusie Castila La Mancha ***
Bestemming: Rondreizen Spanje - Fly Drive Andalusie

Extremadura Andalusie Castila La Mancha

***


10 Dagen

Deze 10-daagse Fly Drive begint en eindigt in Madrid en voert door de mooiste gebieden en steden van Spanje. Historische steden en prachtige landschappen maken deze rondreis onvergetelijk.

Hotel o.b.v. Logies



Extremadura - Andalusie - Castila La Mancha

10 dagen/9 nachten - inclusief vlucht, accommodatie en All-in autohuur (0 eigen risico). De routekaart van deze reis vindt u onder het tabblad Extra Info

Dagprogramma

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.

Dag 1 Amsterdam - Madrid - Caceres

Na aankomst in Madrid en het afhalen van de auto reist u naar Caceres. Deze stad Caceres is een goed voorbeeld van een stad die van de 14e tot de 16e eeuw werd geregeerd door machtige rivaliserende volken: versterkte huizen, paleizen en torens domineren de stad. De Torre Desmochada in Caceres maakt deel uit van de stadsmuren die grotendeels bewaard zijn gebleven. Het grote klooster-complex Santa Maria de Guadalupe hoog boven het dorp Guadelupe (oosten van de provincie) is bekend als pelgrimsoord. De bouwstijl heeft Mudejar-accenten temidden van de Gotische, Renaissance en Barok-bouwstijl.

Dag 2 Caceres - Sevilla

Sevilla is gevestigd aan de oevers van de Guadalquivir rivier. In Sevilla vindt u veel bloemen, fonteinen en de tuinen van het Real Alcazar Paleis. Dit paleis heeft een van de oudste tuinen in Europa en daarom ook benoemd tot UNESCO werelderfgoed. De Giraldi toren is een mooi monument in Sevilla, deze toren was vroeger de minaret van een moskee, maar doet nu dienst als klokkentoren. De kathedraal van Sevilla is de grootste gotische tempel van de wereld en de twee na grootste christelijke kathedraal. Een ander mooi paleis om te bezoeken is het Palacio de Lebrija.

Dag 3 Sevilla - Jerez de la Frontera - Cadiz

Vandaag rijdt u naar Jerez de la Frontera. Jerez de la Frontera staat bekend om de wijnen, paarden en flamenco. Een bezoek aan de wijnkelders zal u meer informatie geven over de traditie van het maken van wijn. Het oudste deel van de stad is ommuurd en bezit onder andere de kerken van San Mateo en San Lucas en de Permantin paleizen. Na uw bezoek aan Jerez wordt de reis vervolgd naar Cadiz. U kunt de snelweg nemen of een alternatieve route langs Puerto de Santa Maria.

Dag 4 Cadiz - Algeciras

Cadiz is de oudste stad van West Europa. Een mooie plek om uw bezoek aan Cadiz te beginnen is in Puerta Tierra. Dit is een poort in de oude stadsmuur en deelt de stad Cadiz in een oude en moderne helft. U wandelt verder over de levendige pleinen van de stad, zoals het Plaza de Espana. Aan het Plaza Mina kunt u een bezoek brengen aan het Archeologisch- en Kunst museum. Algeciras ligt aan de baai van Gibraltar en is door de eeuwen heen een belangrijke havenstad geweest. Het gebied wordt al sinds de pre-historie bewoond en kende een lange Moorse bezetting.

Dag 5 Algeciras - Mijas

U verlaat Algeciras en rijdt verder naar Mijas. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan het bijzondere Gibraltar en Ronda. De stad Gibraltar ligt op het zuidelijkste punt van het Iberisch Schiereiland en grenst aan Spanje en de Straat van Gibraltar. Hier kunt u de Rots van Gibraltar bezoeken. Deze rots bestaat volledig uit kalksteen en het hoogste punt is 426 meter hoog. In 1993 werd een groot deel van de rots aangewezen als natuurgebied, het Upper Rock Nature Reserve. In dit gebied en op andere delen van de rots wonen ca. 250 berberapen, de enige apen in Europa die in het wild leven.

Ronda is gelegen in een smalle kloof van 150 m diep. In het oude gedeelte van de plaats vindt u veel overblijfselen van verschillende oude culturen. Mijas is een toeristische plaats aan de voet van de heuvels vol met typische Andalusische huisjes. In de stad vindt u de La Concepcion kerk en kunt u een wandeling maken langs de oude stadsmuur. Andere mooie wandelingen kunt u maken in de omgeving van Mijas langs de pijnbomen en over de heuvels.

Dag 6 Mijas - Malaga - Granada

Vandaag reist u naar Granada. U kunt stoppen in Malaga, de geboorteplaats van de kunstenaar Pablo Picasso en het thuis van verschillende monumenten zoals de Alcazaba Arab en de La Manquita kathedraal. Als u een wandeling door het oude centrum maakt, komt u onder andere langs het mooie Plaza de la Merced met het Torrijos-monument en het geboortehuis van Picasso. U rijdt verder naar het historische Granada. In de stad zijn prachtige fonteinen en uitkijkplaatsen te vinden. Maar ook de Carmenes, de typische woningen die omgeven zijn door tuinen. De oude wijk el Albaicin is samen met het Alhambra en de Generalife werelderfgoed van UNESCO. Plekken die u gezien moet hebben tijdens uw rondreis door Andalusie.

Dag 7 Granada - Cordoba

In het binnenland van Andalusie ligt Cordoba. Deze stad is door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed en bestaat uit steegjes, pleinen en patio's. Dit alles is in de middeleeuwen rondom de moskee-kathedraal gebouwd. Vlakbij Cordoba ligt de Medina Azahara, de paleisstad. In het bezoekerscentrum dat hier vlakbij ligt, krijgt u meer informatie over deze paleisstad en de geschiedenis daarvan.

Dag 8 Cordoba - Toledo

U verlaat Cordoba en rijdt naar Toledo dat ca. 76 km ten zuiden van Madrid ligt. Het historische centrum van de stad is nog omringt door de oude stadsmuur met verschillend poorten. Via deze poorten komt u op kleine pleinen zoals het Plaza de Zocodover en de smalle straten van het centrum met synagogen, moskeeen, kathedralen en kerken. Onderweg kunt u een stop maken in Ciudad Real.

Dag 9 Toledo - Madrid

In de hoofdstad van Spanje is veel cultuur te vinden. Zo is er het Palacio Real aan het Plaza de Oriente waar ook het operagebouw en de Almudena kathedraal liggen. Het Plaza Mayor en de Puerta del Sol zijn een bezoek waard. Als u een kunstliefhebber bent, dan zijn het Museo del Prado, waar schilderijen van onder andere Goya hangen, het Thyssen-Bornemisza museum en het Reina Sofia museum, waar onder andere de Guernica van Picasso hangt, zeker een bezoek waard.

Dag 10 Madrid - Amsterdam

De huurauto levert u in op de luchthaven en u vliegt weer terug naar Nederland.

Inclusief

  • Vluchten Amsterdam - Madrid v.v.
  • Huurauto, categorie small
  • 9 nachten accommodatie in 3* hotels op basis van logies. Tegen een (kleine) toeslag is ontbijt bij te boeken.

Informatie huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom van de huurauto:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf bijvoorbeeld geen GPS of routekaarten heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Bijkomende kosten/Exclusief

  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart
  • Bijboeken Ontbijt

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Hotels

Onder het tabblad Extra info vindt u de route van de reis en de hotelaccommodaties, waar u gedurende deze fly drive zult verblijven. Als bepaalde hotels niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar goed gewaardeerd alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.

Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

  • Heenvlucht naar Madrid
  • Terugvlucht vanuit Madrid


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Extremadura  Andalusie   Castila La Mancha 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311