Fly Drive Paradores Madrid en omgeving Afbeelding Fly Drive Paradores Madrid en omgeving
Fly Drive Paradores Madrid en omgeving ****
Bestemming: Rondreizen Spanje - Fly Drive Paradores

Fly Drive Paradores Madrid en omgeving

****


8 Dagen

Fly Drive Paradores Madrid en omgeving is een unieke rondreis, waarbij u enkele van de mooiste steden van Spanje combineert met overnachtingen in authentieke accommodaties. Plaatsen met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden, veelal onder de vlag van UNESCO waar u zult slapen als een vorst in veelal historische onderkomens.

Fly and Drive o.b.v. Logies ontbijt



Paradores Fly Drive - Madrid en omgeving

8 dagen / 7 nachten - inclusief vlucht, accommodatie o.b.v. logies & ontbijt en All-in autohuur (0 eigen risico).

Gedurende uw Fly Drive Paradores verblijft u in unieke accommodaties, gehuisvest in voormalige kastelen, paleizen en andere historische momumenten die verbonden zijn met het Spaanse erfgoed. De authentieke sfeer van de Parador in combinatie met luxe, comfort en heerlijke maaltijden bieden u een perfect verblijf gedurende deze mooie Fly Drive Spanje. Geniet gedurende deze individuele rondreis van een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden in en om Madrid, met indrukwekkende kastelen, schitterende paleizen en monumenten, een waar eldorado van architectuurgeschiedenis, omgeven door prachtige natuur, middeleeuwse decoren, gezellige terrasjes, heerlijk eten, en op en top Spaanse sferen.

Dag tot dag programma

Dag 1: Madrid - 1 overnachting in Parador de Alcala

Bij aankomst op de luchthaven van Madrid haalt u uw huurauto op en rijdt u naar Parador Alcala. Hier verblijft u 2 nachten en heeft u tijd om de Word Heritage City Alcala en de hoofdstad Madrid te bezoeken. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u alvast de stad verkennen, het Prado bezoeken of op een terrasje van overheerlijke tapas genieten.

 

Dag 2: Madrid - 1 overnachting in Parador de Alcala

Vandaag zijn er zoveel dingen om te ontdekken! Onze tips in Madrid: de Plaza Mayor, het Retiro Park, het Koninklijk paleis van de Bourbons, Palacio Real(dit paleis is de officiele residentie van de Spaanse Koninklijke familie) en het Plaza d Espana. Duik ondertussen vooral ook nog even de trendy wijk Chueca in, met haar (schoenen)winkels en gezellige barretjes! Maar ook het treinstation Atocha is geweldig om te zien. Het is een van de mooiste in de wereld en heeft een enorme ronde, gietijzeren overkapping. Overnachting in Madrid.

Parador Alcala

In de geboorteplaats van Cervantes, Alcala de Henares, waar elk hoekje en gaatje kunst en cultuur uitademt, staat de Parador de Alcala, een 17e eeuws klooster. Dit heerlijke hotel biedt de perfecte combinatie van traditie en avant-garde. Het interieur is van een modern design : smaakvol en uiterst elegant. Deze parador, gelegen in de World Heritage City Alcala de Henares, op slechts 26 kilometer van Madrid en 20 kilometer van de internationale luchthaven is het perfecte uitgangspunt voor uw bezoek aan Madrid.

 

Dag 3: Madrid - Toledo - 1 overnachting in Parador de Toledo

Na twee dagen Madrid gaat uw reis verder naar Toledo. Er is bijna geen stad in Europa die u meer het gevoel geeft in de Middeleeuwen te dwalen. Honderden monumentale gebouwen staan nog recht overeind en op de juiste plaats. Het is een waar eldorado van architectuurgeschiedenis. Al dat moois ligt binnen de goed bewaarde stadsmuren en in de bocht van een brede rivier: de Rio Tajo. De joodse wijk, het Alcazar, paleizen en kloosters liggen allen in een prettig wandelgebied.

 

Parador de Toledo

Stelt u zich eens voor, ontspannen op een ligstoel bij het zwembad, met een prachtig uitzicht op de keizerlijke stad ToledoWelkom in Parador de Toledo. Het gebouw is spectaculair en je kunt de World Heritage stad Toledo niet alleen van het zwembad bewonderen, maar ook vanuit de zalen, het terras en de kamers. In Parador de Toledo, zult u genieten van ruime, luxe faciliteiten. De comfortabele inrichting gecombineerd met houten balken, trappen, houten leuningen en Mudejar motieven op de tapijten en het tegelwerk maken deze perfecte verblijfplaats in Toledo compleet.

Dag 4-5: Toledo - Salamanca - 2 overnachtingen in Parador de Salamanca

U laat het openluchtmuseum Toledo achter u en vertrekt naar Salamanca. Wij adviseren u om, afhankelijk van de weercondities, via het Nationaal park Sierra de Gredos te rijden. Prachtige vergezichten, kastelen en watervallen zijn uw deel. Zeer geschikt voor een mooie dagwandeling. Vervolgens door naar de gezellige stad Salamanca!

Parador de Salamanca

Als u Salamanca nog niet eerder heeft bezocht, zijn we er zeker van dat u het buitengewoon zult vinden. En mocht u er al geweest zijn, er zijn zoveel schatten te ontdekken, dat u nog lang niet uitgekeken bent. De Parador de Salamanca ligt tegenover de oude wijk op een kleine heuvel op de linkeroever van de rivier de Tormes, die deze prachtige stad passeert. Het interieur is elegant, comfortabel en ruim. Vanuit de grote ramen en openslaande deuren heeft u een uitzonderlijk uitzicht op de historische wijk. Het panoramische uitzicht vanaf het zwembad en de meeste kamers zijn de beste in de stad.

Dag 6: Salamanca - Segovia/Avila

Vandaag rijdt u naar de charmante stad Segovia of het ommuurde Avila. Indien u in Segovia overnacht moet zeker via Avila rijden. De oude stad met 88 torens en 9 toegangspoorten is uniek. Bovendien staat hier de eerst gebouwde Gotische kathedraal van Spanje. Segovia, met haar ommuurde binnenstad, heeft Romeinse en middeleeuwse monumenten in de stad. Het Aquaduct van Trajanus en de kathedraal la Dama de las Catedrales op de gezellige Plaza Mayor zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden. Niet voor niets staat Segovia op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

 

Parador de Segovia

Modern, comfortabel en buitengewoon, de Parador de Segovia is gelegen in een van de meest historische steden van Spanje. Het panoramische uitzicht vanuit kamers van het hotel, de eetkamer en een buitenzwembad zijn een heerlijke traktatie. U kunt in deze Parador tevens gebruikmaken van een fitnessruimte, een verwarmd zwembad en een seizoensgebonden buitenzwembad, een tennisbaan en een sauna. De Parador is ook een ideaal uitgangspunt voor diegenen die de vele natuurgebieden in de provincie Castilla - Leon willen ontdekken.

Dag 7: Segovia/Avila - Siquenza - `1 overnachting in Parador de Siquenza

Heeft u in Avila overnacht dan adviseren wij u om de tijd te nemen om vandaag Segovia te bezoeken. Vanaf Segovia rijdt u in noordelijke richting door een telkens veranderend landschap naar Siguenza. De imposante silhouetten van de versterkte kathedraal en het kasteeel steken mooi af tegen de roze en okergeel gekleurde huizen van het stadje. In Siquenza kunt u een wandeling maken door de historische wijken, middeleeuws Travesana en de barokke wijk van San Roque. Er zijn een aantal typisch kleine Castiliaanse dorpen gelegen in deze grote gemeente, waar de traditionele gewoonten communiceren met landelijke architectuur en natuur en waar oude tavernes samengaan met verfijnde restaurants. U kunt ook genieten van de natuurlijke omgeving van de stad. De Rio Dulce Nature Reserve, de Pinar de Siguenza ( Pijnboomwoud van Siguenza ). Grote mediterrane bossen, steeneiken en eiken bossen rond valleien als groene vloerbedekking, zijn de thuisbasis van de vale gier, de slechtvalk en de oehoe.

Parador de Siquenza

Parador de Siguenza is een imposant Middeleeuws kasteel, gelegen in een Arabisch fort en bovenop een Romeinse nederzetting gebouwd. Dit perfecte uitgangspunt nodigt u uit om een oude stad, waar de stenen geschiedenis spreken, van de traditie en de legende te genieten. De traditionele Castiliaanse inrichting van het hotel worden weergegeven met fijne smaak in de ruime, gezellige kamers. Sommige kamers hebben een hemelbed die ervoor zorgt dat u het gevoel heeft alsof u verblijft in een echt paleis. Binnen de dikke stenen muren is er een geplaveide binnenplaats en een prachtige eetzaal.

Dag 8: Siquenza - Madrid - Amsterdam

Vandaag reist u terug naar Nederland en afhankelijk van uw vluchtschema, kunt u op de laatste dag nog genieten van Siguenza en omgeving. Uw huurauto kunt u inleveren op de luchthaven van Madrid.

Fly Drive Paradores Madrid en omgeving inclusief:

  • Vlucht Amsterdam - Madrid en v.v. (vertrek andere luchthaven mogelijk, ook evt. vanuit Belgie / Duitsland)
  • 7 nachten accommodatie in verschillende schitterende Paradores o.b.v logies en ontbijt
  • Huurauto categorie small met 24/7 Nederlandstalig noodnummer
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking, Schadeverzekering (CDW), Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico en Dekking glas-banden-bodem-dakschades

Bijkomende kosten

  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart

Informatie Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Vluchten

Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden of een route in omgekeerde volgorde. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Fly Drive Paradores Madrid en omgeving 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311