Kruger Coast enen Cape Afbeelding Kruger Coast enen Cape
Kruger Coast en Cape ***
Bestemming: Rondreizen Swaziland - Rondreizen

Kruger Coast en Cape

***

Het zoeken naar leeuwen, olifanten en luipaarden is een fantastische manier om deze ontdekkingsreis door Zuid-Afrika te beginnen. Prachtige stranden, avontuurlijke safariparken en een bruisend nachtleven zijn allen onderdeel van deze reis. Ontdek de grote cultuurcontrasten onder de bevolking en geniet van de fraaie architectuur, een interessante geschiedenis en ontspannende cultuur. Kortom, een vakantie waarin je...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Johannesburg

Vandaag is er geen programma en kun je bijvoorbeeld het Apartheid museum of Soweto te bezoeken. Om 18.00 uur is de welkomstinformatie.

Dag 02-03 Kruger National Park

Na het ontbijt verlaten we Johannesburg en zal het grote avontuur beginnen. We brengen een bezoek aan de adembenemende Blyde River Canyon. Aan het einde van de middag komen we in het Krugerpark aan. De volgende dag gaan we op safari in dit wereldbekende park. Dit is de beste plek om de Afrikaanse 'Big 5' (olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel) te zien.

Dag 04 Swaziland

We reizen door naar het koninkrijk Swaziland en verblijven een nacht in het Hlane National Park omgeven door antilopen en zebra's. We hebben een safari in het park, een absoluut hoogtepunt. Je kunt hier optioneel ook wandeltochten maken. Misschien kom je te voet wel een neushoorn tegen.

Dag 05-06 Mozambique Beach Camp

Via de Golela grenspost rijden we Mozambique binnen. We kamperen aan het strand, bij Ponta Malongane en hebben twee dagen vrij om te relaxen. Optionele activiteiten zijn; snorkelen, duiken en we kunnen dolfijnen spotten.

Dag 07 St. Lucia Estuary

Onderweg naar St. Lucia bezoeken we het Hluhluwe safaripark, het oudste safaripark van Zuid-Afrika. Dit park is beroemd om de grootste populatie neushoorns ter wereld. Eenmaal in St. Lucia aangekomen hebben we de mogelijkheid voor een boottocht door de riviermonding. Je kunt in dit gebied veel dieren, zoals talloze vogelsoorten, tegenkomen.

Dag 08 Zululand

We vertrekken vroeg voor een rit door de vallei van de Duizend Heuvels. In Zululand overnachten we bij een lokale familie en beleven een memorabele avond met Afrikaans eten, drinken en dansen.

Dag 09 Durban

We arriveren in Durban, een van de meest populaire steden in Zuid-Afrika vanwege de gouden zandstranden en spetterende nachtleven. Durban heeft veel Indiase invloeden, wat in de lokale keuken goed te merken is. Omdat dit een combinatiereis is, kan het zijn dat de groepsamenstelling in Durban wijzigt.

Dag 10-11 Drakensberg

Vandaag rijden we landinwaarts naar de majestueuze Drakansbergen. Je kunt vele wandelingen in dit gebied maken en van de kleurrijke flora genieten.

Dag 12-13 Lesotho Highlands

Vandaag verlaten we Zuid-Afrika heel even om een bezoek te brengen aan het bergkoninkrijk Lesotho.

Dag 14-15 Wild Coast/Cintsa

Vandaag gaan we naar Cintsa, een charmant kuststadje met verbluffende stranden en vele optionele activiteiten zoals hiken, kanoen en surfen.

Dag 16 Addo Elephant National Park

We rijden in oostelijke richting en komen in Addo Elephant National Park aan. Dit nationale park heeft een uniek aanbod aan wild, zoals de Addo olifant. Tijdens een safari gaan we op zoek naar olifanten en ander wild. We kamperen in het park.

Dag 17-18 Tuinroute

De komende dagen rijden we de kustroute, beter bekend als Tuinroute. We verblijven in Tsitsikamma Coastal National Park, waar bossen en de ruwe Indische Oceaan elkaar ontmoeten. Je hebt hier de mogelijkheid om aan verschillende activiteiten deel te nemen. Hier heb je bijvoorbeeld de kans om de hoogste bungee jump ter wereld te maken.

Dag 19 Oudtshoorn

Onderweg stoppen we bij Knysna, een pittoresk kuststadje met een mooie lagune. Hierna rijden we naar Oudtshoorn, de struisvogelhoofdstad van de wereld. Tijdens een wandeling zie je veel souvenirs, die met de struisvogels te maken hebben.

Dag 20 Swellendam

Na een bezoek aan de de Cango Caves vertrekken we naar Swellendam, dat bekend staat om haar wijnen en haar rustgevende sfeer.

Dag 21 Kaapstad

Het is nog ca 80 km naar Kaapstad, waar de rest van de dag ter vrije besteding is. De rondreis eindigt aan het begin van de avond.

Inclusief

Engelssprekende reisleider/chauffeur Lokale gids op sommige plaatsen Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting 20 ontbijten en 16 diners Excursies, sightseeing en entreegelden nationale parken volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Local payment ZAR 6320 p.p. Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kruger Coast en Cape 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311