Kenya Adventure Afbeelding Kenya Adventure
Kenya Adventure ***
Bestemming: Rondreizen Kenia - Rondreizen

Kenya Adventure

***

Deze reis laat je in acht dagen alle schitterende hoogtepunten van Kenia zien. Ontdek de levenswijze van de Samburu's in hun natuurlijke omgeving, geniet van de prachtige landschappen en de schitterende meren van Nakuru en Naivasha. Kamperen tussen de wilde dieren in verschillende wildreservaten. Reis naar de roots van de mensheid en maak kennis met de cultuur van de bijzondere Masai. Kenia, het land van mooi...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1 Nairobi

Vandaag ontdek je Nairobi, een levendige stad met een grote etnische diversiteit. Je kunt op je eigen houtje Nairobi gaan ontdekken. Bekijk bijvoorbeeld de kleurrijke straten of rust lekker uit bij een van de restaurantjes. Om 18 uur komen we bij elkaar voor de welkomstbijeenkomst en slapen we in een hotel in Nairobi.

Dag 2-3 Samburu National Reserve

Vandaag reizen we door de heuvels naar het noorden van Nairobi. Onderweg bereiken we de voet van de Mt. Kenya, en hebben een prachtig uitzicht. Vervolgens rijden we verder naar het Samburu National Reserve. Dit reservaat is beroemd vanwege de vele diersoorten, waaronder de Big 5. Maar ook van het programma 'Groeten uit de Rimboe'. We maken dan ook een gamedrive om zoveel mogelijk te zien. Bovendien is er de mogelijkheid om daadwerkelijk de Samburu stam te bezoeken.

Dag 4 Lake Nakuru

Vandaag vertrekken we vroeg in de morgen en rijden door de indrukwekkende Great Rift Valley met de prachtige uitzichten naar Lake Nakuru National Park. Het Nakuru meer ligt midden in het park dat licht begroeid is met acaciabossen. Door de ligging en begroeiing voelen veel vogels zich aangetrokken tot het meer. Je kunt hier onder andere pelikanen en flamingo's tegenkomen, naast een overvloed aan kleinere vogelsoorten. 's Middags gaan we op zoek naar giraffen, luipaarden, waterbuffels en neushoorns. Een eerste ontmoeting met de dieren van Afrika!

Dag 5 Lake Naivasha

Aan het begin van de vijfde dag gaan we opnieuw op pad. Vroeg in de morgen zijn de kansen om wild te spotten nu eenmaal groter. Onze gids kent de mooiste plekken om wild te zien en vertelt ons over de omgeving. Na de safari vertrekken we naar Lake Naivasha dat bekend staat om de vele vogelsoorten die er leven. Je kunt in de middag een bootcruise maken, of genieten van een mooie wandeling door het nabijgelegen Hell's Gate National Park! Hier kunnen we nijlpaarden, zebra's, verschillende soorten gazellen en impala's tegenkomen. We zetten ons kamp op aan het meer.

Dag 6-7 Masai Mara National Reserve

Vandaag bezoeken we het Masai Mara National Reserve en hebben we de mogelijk om de Masai te ontmoeten. In het prachtige landschap van rivieren, bossen en open velden hebben we grote kans om leeuwen, cheeta's, olifanten, neushoorns en misschien zelfs wel schuwe jachtluipaarden tegen te komen. Daarnaast leven er hyena's en buffels, antilopen, gazellen, elanden, hertebeesten en waterbokken. Op dag 7 hebben we de gehele dag een gamedrive door het park. In de Mara rivier kom je vaak krokodillen en nijlpaarden tegen. Ervaar het wilde leven van de wilde dieren in dit schitterende paradijs. Afhankelijk van het jaargetijde kun je ook getuige zijn van de grote trek die de wildebeesten elk jaar maken. Het is verder ook mogelijk om een ballontocht over de Masai Mara te maken.

Dag 8 Nairobi

We laten de wildernis achter ons en keren terug naar het stedelijke milieu van Nairobi. Hier kun je zelf op onderzoek uit gaan. Ga bijvoorbeeld naar het Karen Blixen Museum of het Langata giraf verblijf. Je kunt natuurlijk ook enkele laatste souvenirs inkopen of gewoon lekker relaxen en nog even bij te komen van alle prachtige indrukken van de afgelopen dagen.

Inclusief

Engelssprekende reisleider, lokale gids, chauffeur, kok/campmaster Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting 7 ontbijten, 6 lunches en 6 diners Excursies, 'sightseeing' en entreegelden nationale parken volgens uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Visumkosten Vaccinaties Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis-en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

Kenya Adventure 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail





Volg ons op socialmedia

Youtube Facebook Instagram

© Copyright 2008-2024  flydriveaanbieding.nl
v6.20200311